Samen sterk in werk

Wat zeggen anderen

Positieve woorden over samen sterk in werk

Reinier van Laarhoven

Fijne collega met veel kennis van zaken en een nuchtere kijk op het prachtige vak Burgerzaken. Zo ontzettend prettig om met Anja samen te werken.

Pleun van de Kerkhof – Business unit 1e manager bij Zuidher gemeente Leudal  

Anja is een professionele, energieke en enthousiaste vakspecialist. Haar slogan ‘Samenwerken maakt samen sterker’ is, mijns inziens, passend voor de manier waarop Anja samenwerkt. Anja is sterk als coach, weet hoe ze iemand op een leuke manier belangrijke informatie kan bijbrengen én kan dit vanuit verschillende invalshoeken brengen om het perspectief te vergroten. Niet onbelangrijk: met Anja is het gezellig!

Niels van der Sluis – Teamleider burgerzaken gemeente Leudal 

“Fijn om de verantwoordelijkheid voor de verkiezingen over te kunnen dragen. En voegt ook nog gezelligheid toe.”

Jan Roelof Steenbergen – interimmanager 

ik heb Anja leren kennen als een coachende ervaren burgerzaken medewerker. Altijd klaar om een ander te helpen en op een hoger plan te brengen. Ze is bijzonder kundig en in staat om die ander helder en zakelijk verder te helpen. Daarnaast is ze prettig in de omgang en een harde werker

Antonina Ronhaar – Adviseur Burgerzaken

“Ik heb Anja leren kennen als een zeer plezierige en bovenal deskundige collega. Ze blijft rustig en kalm, ook in chaotische situaties, en ziet snel wat prioriteit heeft en wat niet. Ze heeft veel kennis en ervaring en aarzelt niet om dit te delen zodat je zelf ook leert. Heel erg fijn is dat ze eerlijk en open is over wat ze kan betekenen voor klanten. Kwaliteit staat bij haar hoog in het vaandel. Anja verricht alle soorten werkzaamheden en helpt je ook met advies en tips bij baliewerk. Tot slot is het heel erg prettig dat ze meedenkt om werkprocessen te vergemakkelijken en te versimpelen, dus niet domweg doen wat je altijd hebt gedaan maar nadenken hoe het nog beter kan voor de inwoner..”

Michiel Brouwer – Regisseur Burgerzaken – Gemeente Raalte

“Anja is zeer deskundig, open en eerlijk. Met haar daadkracht krijgt ze dingen voor elkaar. een fijne collega om mee samen te werken.”

Joke van Proosdij – Speciallist Burgerzaken – Gemeente Raalte

“Een prettige en deskundige collega om mee samen te werken.”

Ina Brouwer – Medewerker – Gemeente Raalte

Anja is een heel ervaren en deskundige collega, we hebben heel prettig samengewerkt.

Monique Hiethaar – Medewerker burgerzaken – Gemeente Raalte

Anja is een heel ervaren, vakbekwame collega. Daarnaast is ze ook een harde werker en een prettige, enthousiaste en vrolijke collega.

Yeter Yen- Adviseur Burgerzaken – Speciallist Burgerzaken bij Yen

“Enthousiaste gezellige krachtige persoon en zeker goed in haar vak op het gebied waar ze kennis van heeft, gedreven, kritich, oplossingsgericht en betrouwbaar!”

Jacqueline De Niet – Functioneel Applicatiebeheerder BRP – Projectleider Verkiezingen

Anja heeft een enorme bijdrage geleverd als projectleider verkiezingen tijdens de Tweede Kamerverkiezingen in maart 2021. Zij werkte voor de gemeente Barendrecht maar was voor de BAR organisatie ook aanspreekpunt voor zaken die voor al onze gemeenten nieuw geregeld moeten worden ivm Covid 19. Alles bij elkaar een collega met kennis van zaken en waar je op kan rekenen!

Bram Anker – Teamleider Back office – BAR organisatie

“Als je op zoek bent naar een hard werkende en gedreven burgerzaken en verkiezingsspecialist….”

Ella van der Vlies – Managementassistent Domein Strategie – BAR organisatie

“Ik heb Anja leren kennen tijdens de Tweede Kamerverkiezingen 2021. In coronatijd verkiezingen organiseren was een hele klus digitaal en op afstand. Maar mede door de inzet van Anja heeft het verkiezingsteam in de BAR-organisatie heel veel steun van haar mogen ervaren. Anja is een gedreven en een prettige collega om mee te werken.”

Evelyn van Leeuwen – BRP Specialist en projectleider verkiezingen – BAR organisatie

“Zoek je iemand die deskundig is op het gebied van verkiezingen en die in stressvolle situaties het hoofd koel houdt? Dan zoek je Anja!

Anja is bij de BAR-organisatie ingehuurd als projectleider verkiezingen voor Barendrecht, en heeft later ook het stokje van de overall-projectleiding van de 3 BAR-gemeenten overgenomen. Ze heeft ons er echt doorheen gesleept. Ze werkt hard, is er altijd en niet is teveel gevraagd. En dan is ze ook nog eens een hele prettige, warme persoon. Echt een topper!”

@Anja… heel erg bedankt voor alles, zonder jou had ik het met deze rotverkiezingen niet gered.

Jeanette Wildenbos – Coördinator burgerlijke stand – Gemeente Goes

“Anja heeft drie maanden gewerkt bij de afdeling Dienstverlening van de gemeente Goes, direct bij het eerste gesprek is naar voren gekomen dat Anja niet te beroerd is om aan te pakken en door te pakken, we hebben op het gebied van de burgerlijke stand, de BRP en verkiezingen gebruik kunnen maken van tips om bepaalde werkzaamheden op een andere ( makkelijkere ) manier uit te voeren. Anja is een fijne collega die makkelijk contact legt, sympathiek overkomt en eerlijk voor haar mening uitkomt en anderen stimuleert.

Wilco Lievense – Afdelingshoofd Dienstverlening – Gemeente Goes

Anja is een toegankelijk persoon waardoor zij zich snel invoegt in een team. Zij brengt, met haar Brabantse inslag een dosis humor met zich mee en weet van aanpakken. Zij is flexibel, leergierig, bezit op haar vakgebied over een flinke dosis kennis en ervaring. Heeft met veel automatiseringssystemen op het gebied van burgerzaken gewerkt. Kortom een echte aanrader; nog een klein aandachtspuntje zij is fan van PSV 😉

Ed Goossens – Wethouder EZ & Logistiek, Bedrijfsvoering & Dienstverlening, Verkeer & Vervoer, Mobiliteit, Bedrijfstereinen Gemeente West Betuwe

Anja is een vakbekwame & gewaardeerde collega met een goed empathisch vermogen. Ze weet van aanpakken en ziet inwoners/ondernemers als klant! Haar servicegerichte instelling en gezonde dosis humor maken haar tot een collega waar je er graag meer van zou willen hebben. Daarnaast is Anja breed inzetbaar en leergierig! Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.

Angela Matakena – Specialist Burgerzaken Gemeente  West Betuwe

Ik heb met Anja samengewerkt in Gemeente West Betuwe. Binnen Team Publiek ondersteunde ze meerdere afdelingen. Ze werkte zowel in de back- als in de frontoffice. Van balie werkzaamheden, kwaliteit tot beleid. Als medewerker en als coach.
Anja is een prettig persoon om mee samen te werken. Ze is enthousiast en heeft gevoel voor humor. Ze heeft ruime ervaringen op Burgerzaken, is communicatief heel sterk en duidelijk en kan haar kennis goed overbrengen. Ze werkt heel goed in teamverband, maar ook zelfstandig. bedankt voor de fijne samenwerking en wie weet tot ziens.

Bart Aerts – Senior medewerker functioneel beheer

Deskundige BRP specialist. Klantvriendelijk. Fijne collega om mee te werken. Ook aandacht voor de mens achter de collega.

Sander Theunissen – teamcoach team Publiek – gemeente West Betuwe

Ik heb met Anja ongeveer 2,5 jaar gewerkt (gemeente West Betuwe). In die periode heeft Anja allerlei rollen vervuld binnen het team Publiek. De ene periode was ze Frontoffice medewerker die o.a. de aanvragen naturalisatie in behandeling nam. Het andere moment was ze coach voor het team Handhaving voor de overdracht van de taken rondom het adresonderzoek. En weer een ander moment was ze Specialist Burgerzaken en hield ze zich bezig met IPR. Met Anja huur je iemand in die verschillende rollen kan uitvoeren binnen het terrein van Burgerzaken. Daarom is het verstandig vooraf goede afspraken te maken over welke rol nodig is op dat moment. Anja is een warm persoon die oog heeft voor haar collega’s en betrokken en gedreven is. Ik zou Anja zo weer inhuren!

Maria van Dijk – Interim professional – Even Werkt

In de tijd dat Anja bij de gemeente Geldermalsen en later gemeente West Betuwe heeft gewerkt heb ik haar leren kennen als een zeer fijne collega. Ze is enthousiast, en deskundig. Duidelijk in haar communicatie en ze heeft een positieve instelling.
De brede kennis en ervaring die ze heeft, deelt ze graag met haar collega’s. Mijn ervaring is dat Anja van grote waarde is in haar werkgebied, een collega is waar je veel van kan leren en waar je op kan bouwen.
Anja, ik vind het fijn dat ik jou als collega heb leren kennen.

Hesam Zahedi Ardestani -junior BRP specialist – samengewerkt bij de gemeente Oss

“Ik heb Anja leren kennen in het werkveld bij de gemeente Oss. Een deskundige binnen haar brede vakgebied, een vakbekwaam BRP-specialist waar je op kunt rekenen. Zo heb ik Anja ervaren. En zeker niet te vergeten een dat ze een prettig persoon is om mee te werken. Anja herkent problemen en denkt altijd mee voor de beste oplossing. Zeker een aanrader voor elk gemeente.”

Marc van Dort – transformatieregisseur – sociaal domein Brabantse Wal

“Ik heb Anja leren kennen als een zeer deskundig en betrokken specialist. Zij was direct ‘op vlieghoogte’ inzetbaar, is positief ingesteld, gericht op resultaten en legt het nodige analyseren, implementeren, coördineren en communiceren aan de dag. Anja neemt je mee en Anja houdt je scherp. Met Anja kom je vooruit!”

Pascalle Penders – beleidsmedewerker backoffice – gemeente Beek

“Anja is binnen de gemeente Nuth ingezet in de backoffice van burgerzaken en heeft ruim een jaar een vaste medewerker vervangen. Anja was meteen inzetbaar vanwege haar ruime ervaring en was voor ons van onschatbare waarde. Ze werkt snel en nauwkeurig en heeft steeds de klanten op haar netvlies. Eerste vestigingen en het afleggen van verklaringen onder ede zijn werkzaamheden die ze naar tevredenheid uitvoert. Kwaliteit van de BRP is ook een taak die haar goed afgaat. Daarnaast heeft ze ruime ervaring met het oplossen van meer complexe vraagstukken: die lost ze enthousiast en kwalitatief goed op. Een coördinerende, leidinggevende rol zal haar bovendien goed passen. Een absolute specialist en een integer mens!”

Chenine Pals – Publieksplein – gemeente Woensdrecht

“Ik heb Anja leren kennen als een vakvrouw die haar werk verstaat. Ondanks het feit dat ze sturing aan ons team gaf voelde dat voor mij totaal niet zo, ze was onderdeel van het geheel en droeg dat ook op die manier uit. Anja is erg toegankelijk en staat open voor ieders inbreng. Met enthousiasme en met verve verstaat ze haar vak en wanneer het nodig is, is ze ook besluitvaardig en initiatiefrijk. Ik kan Anja dan ook van harte aanbevelen als collega en ook zeker als er zaken binnen een organisatie op orde gebracht moeten worden ben je bij Anja aan het goede adres.”

Ger Wijnen – afdelingshoofd Burgerzaken – gemeente Boxmeer

“Periode: Medio 2014 werd de penitentiaire inrichting in Overloon omgebouwd tot AZC. Het centrum groeide in 2 jaar van 400 naar 800 bewoners. Medio 2016 zette een daling van de toestroom in en uiteindelijk werd in december 2017 besloten de ondersteuning door en goede samenwerking met Anja te beëindigen.

Aanpak: Om te voorkomen dat deze AZC-ers, voor de eerste inschrijving in de BRP, naar het gemeentehuis in Boxmeer moesten gaan reizen, werd gekozen voor een inrichting van een dependance van de afdeling Burgerzaken in het AZC. In goed overleg met het COA werd dit gerealiseerd en voor de werkzaamheden aldaar werd Anja ingezet. Anja zorgde geheel zelfstandig voor de roostering van de gesprekken met de AZC-ers, nam verklaringen op, controleerde de eerste gehoren van de IND, nam VOE’s (verklaringen onder ede) af, controleerde de brondocumenten en zorgde voor een volledig 1e-inschrijvingsdossier. Deze dossiers leverde ze 1x wekelijks aan bij de afdeling Burgerzaken van de gemeente Boxmeer, die de 1e inschrijvingen verwerkte in de BRP.

Anja verzorgde dit op een professionele en empathische manier en administratief/juridisch correct. Het was heel fijn werken met Anja, ze had niet veel nodig om haar klus te klaren. Haar werkwijze werd in Boxmeer omschreven als: “Geen omkijken naar.”

Nordin Bensalah – directeur – 2bmatched

“Anja heeft een goede portie ervaring en kennis. Zij gebruikt deze eigenschappen om projecten succesvol te maken. Anja heb ik ingehuurd voor een project bij een van onze opdrachtgevers. Zij waren zeer tevreden over het resultaat! Naast de zakelijke professionele eigenschappen heeft Anja ook een goede portie humor, dit maakt het hele proces aangenaam! Bedankt voor de prettige (langdurige) samenwerking! Kortom, Samen Sterk In Werk is zeker een aanrader!

Esther Arts – manager publieke dienstverlening – gemeente Nuth

“Ik heb Anja leren kennen toen zij als BRP-specialist en coördinator bij de gemeente Nuth werkzaam was. Ze is een betrokken en zeer kundig professional met veel drive en betrokkenheid. Ze geeft gevraagd en ongevraagd advies op een prettige wijze. Zij neemt de medewerkers van het team mee in haar denkwijze en zorgt ervoor dat zij in staat zijn om de werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Anja beschikt over veel inhoudelijk kennis die zij deelt met mensen met wie ze werkt. Daarnaast kan zij buitengewoon goed functioneren in complexe organisatorische situaties, zoals veranderprocessen. Zij kan zich goed verplaatsen in de ander, doorziet de problematiek en neemt daarbij een onafhankelijke positie in. Ik kan iedereen aanbevelen om Anja in te huren. Zij kan in een korte tijd de problematiek doorzien en draagt daarbij oplossingen aan die ook echt werken.

Claudia Emonds – teamleider KCC – gemeente Echt-Susteren

“Anja Beerens levert goed werk en is resultaat gericht en accuraat. Daarnaast is zij een prettig persoon die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken.

Deborah Gerrits – Beleidsadviseur KCC – Gemeente Neerijnen

“Anja ondersteunt de drie gemeenten Geldermalsen, Lingewaal en Neerijnen op weg naar de nieuwe gemeente West Betuwe. Zij is overal voor inzetbaar, zowel inhoudelijk aan de balie als het schrijven van beleid. Anja is een collega met veel ervaring en kennis. Ze schakelt moeiteloos over van de een naar de andere klus, weet werkzaamheden goed te prioriteren! Het belangrijkste is haar enthousiasme en uitstraling, deze eigenschappen maken haar tot een geweldige collega.

Angelique vant Vugt – Specialist BRP – Gemeente Oss

“Anja kwam een half jaar geleden bij de Gemeente Oss om ons team te ondersteunen. Ik heb haar leren kennen als een zeer betrokken en deskundige collega. Anja is een open en fijne collega die zowel alleen als in teamverband goed acteert. Ze is duidelijk in haar communicatie, deelt kennis, pakt snel zaken op en handelt deze zelfstandig af. Anja het was heerlijk om met jou samen te werken. In Oss zeggen wij; kei bedankt en hopelijk zien ik je snel terug!

Corné de Raad – Interim Medewerker Burgerzaken

“Ik heb Anja leren kennen als iemand met veel passie en inzet voor Burgerzaken. Niet alleen voor haar zelf, maar ook voor de collega’s in het team. Ze staat haar mannetje, is betrokken bij haar werk en collega’s en draagt positieve energie uit. We hebben inhoudelijk niet samen hebben gewerkt, maar ik kijk graag terug naar de tijd die we samen hebben doorgebracht in Geldermalsen.

Marijke Kempen – Teamleider Dienstverlening – Gemeente Roerdalen

“Anja heeft een half jaar ons team klantadviseurs burgerzaken versterkt. Vanaf de eerste dag leek het alsof ze al jaren bij ons werkte. Ze paste goed in het team en pakte met haar brede kennis van burgerzaken als vanzelfsprekend het werk op. Het was fijn om Anja in huis te hebben!

Is uw interesse gewekt?

Of wilt u eens vrijblijvend van gedachten wisselen? Stuur een e-mail naar info@samensterkinwerk.com.

Bezoekadres:
Lichtstraat 215
5611 XG Eindhoven
u bent van harte welkom

 

Wilt u weten waar ik nog meer heb gewerkt?
Bekijk dan mijn LinkedIn-profiel.

Stel uw vraag