Samen sterk in werk

Wat zeggen anderen

Positieve woorden over samen sterk in werk

Hesam Zahedi Ardestani -junior BRP specialist – samengewerkt bij de gemeente Oss

“Ik heb Anja leren kennen in het werkveld bij de gemeente Oss. Een deskundige binnen haar brede vakgebied, een vakbekwaam BRP-specialist waar je op kunt rekenen. Zo heb ik Anja ervaren. En zeker niet te vergeten een dat ze een prettig persoon is om mee te werken. Anja herkent problemen en denkt altijd mee voor de beste oplossing. Zeker een aanrader voor elk gemeente.”

Marc van Dort – transformatieregisseur – sociaal domein Brabantse Wal

“Ik heb Anja leren kennen als een zeer deskundig en betrokken specialist. Zij was direct ‘op vlieghoogte’ inzetbaar, is positief ingesteld, gericht op resultaten en legt het nodige analyseren, implementeren, coördineren en communiceren aan de dag. Anja neemt je mee en Anja houdt je scherp. Met Anja kom je vooruit!”

Pascalle Penders – beleidsmedewerker backoffice – gemeente Beek

“Anja is binnen de gemeente Nuth ingezet in de backoffice van burgerzaken en heeft ruim een jaar een vaste medewerker vervangen. Anja was meteen inzetbaar vanwege haar ruime ervaring en was voor ons van onschatbare waarde. Ze werkt snel en nauwkeurig en heeft steeds de klanten op haar netvlies. Eerste vestigingen en het afleggen van verklaringen onder ede zijn werkzaamheden die ze naar tevredenheid uitvoert. Kwaliteit van de BRP is ook een taak die haar goed afgaat. Daarnaast heeft ze ruime ervaring met het oplossen van meer complexe vraagstukken: die lost ze enthousiast en kwalitatief goed op. Een coördinerende, leidinggevende rol zal haar bovendien goed passen. Een absolute specialist en een integer mens!”

Chenine Pals – Publieksplein – gemeente Woensdrecht

“Ik heb Anja leren kennen als een vakvrouw die haar werk verstaat. Ondanks het feit dat ze sturing aan ons team gaf voelde dat voor mij totaal niet zo, ze was onderdeel van het geheel en droeg dat ook op die manier uit. Anja is erg toegankelijk en staat open voor ieders inbreng. Met enthousiasme en met verve verstaat ze haar vak en wanneer het nodig is, is ze ook besluitvaardig en initiatiefrijk. Ik kan Anja dan ook van harte aanbevelen als collega en ook zeker als er zaken binnen een organisatie op orde gebracht moeten worden ben je bij Anja aan het goede adres.”

Ger Wijnen – afdelingshoofd Burgerzaken – gemeente Boxmeer

“Periode: Medio 2014 werd de penitentiaire inrichting in Overloon omgebouwd tot AZC. Het centrum groeide in 2 jaar van 400 naar 800 bewoners. Medio 2016 zette een daling van de toestroom in en uiteindelijk werd in december 2017 besloten de ondersteuning door en goede samenwerking met Anja te beëindigen.

Aanpak: Om te voorkomen dat deze AZC-ers, voor de eerste inschrijving in de BRP, naar het gemeentehuis in Boxmeer moesten gaan reizen, werd gekozen voor een inrichting van een dependance van de afdeling Burgerzaken in het AZC. In goed overleg met het COA werd dit gerealiseerd en voor de werkzaamheden aldaar werd Anja ingezet. Anja zorgde geheel zelfstandig voor de roostering van de gesprekken met de AZC-ers, nam verklaringen op, controleerde de eerste gehoren van de IND, nam VOE’s (verklaringen onder ede) af, controleerde de brondocumenten en zorgde voor een volledig 1e-inschrijvingsdossier. Deze dossiers leverde ze 1x wekelijks aan bij de afdeling Burgerzaken van de gemeente Boxmeer, die de 1e inschrijvingen verwerkte in de BRP.

Anja verzorgde dit op een professionele en empathische manier en administratief/juridisch correct. Het was heel fijn werken met Anja, ze had niet veel nodig om haar klus te klaren. Haar werkwijze werd in Boxmeer omschreven als: “Geen omkijken naar.”

Nordin Bensalah – directeur – 2bmatched

“Anja heeft een goede portie ervaring en kennis. Zij gebruikt deze eigenschappen om projecten succesvol te maken. Anja heb ik ingehuurd voor een project bij een van onze opdrachtgevers. Zij waren zeer tevreden over het resultaat! Naast de zakelijke professionele eigenschappen heeft Anja ook een goede portie humor, dit maakt het hele proces aangenaam! Bedankt voor de prettige (langdurige) samenwerking! Kortom, Samen Sterk In Werk is zeker een aanrader!

Esther Arts – manager publieke dienstverlening – gemeente Nuth

“Ik heb Anja leren kennen toen zij als BRP-specialist en coördinator bij de gemeente Nuth werkzaam was. Ze is een betrokken en zeer kundig professional met veel drive en betrokkenheid. Ze geeft gevraagd en ongevraagd advies op een prettige wijze. Zij neemt de medewerkers van het team mee in haar denkwijze en zorgt ervoor dat zij in staat zijn om de werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Anja beschikt over veel inhoudelijk kennis die zij deelt met mensen met wie ze werkt. Daarnaast kan zij buitengewoon goed functioneren in complexe organisatorische situaties, zoals veranderprocessen. Zij kan zich goed verplaatsen in de ander, doorziet de problematiek en neemt daarbij een onafhankelijke positie in. Ik kan iedereen aanbevelen om Anja in te huren. Zij kan in een korte tijd de problematiek doorzien en draagt daarbij oplossingen aan die ook echt werken.

Claudia Emonds – teamleider KCC – gemeente Echt-Susteren

“Anja Beerens levert goed werk en is resultaat gericht en accuraat. Daarnaast is zij een prettig persoon die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken.

Deborah Gerrits – Beleidsadviseur KCC – Gemeente Neerijnen

“Anja ondersteunt de drie gemeenten Geldermalsen, Lingewaal en Neerijnen op weg naar de nieuwe gemeente West Betuwe. Zij is overal voor inzetbaar, zowel inhoudelijk aan de balie als het schrijven van beleid. Anja is een collega met veel ervaring en kennis. Ze schakelt moeiteloos over van de een naar de andere klus, weet werkzaamheden goed te prioriteren! Het belangrijkste is haar enthousiasme en uitstraling, deze eigenschappen maken haar tot een geweldige collega.

Angelique vant Vugt – Specialist BRP – Gemeente Oss

“Anja kwam een half jaar geleden bij de Gemeente Oss om ons team te ondersteunen. Ik heb haar leren kennen als een zeer betrokken en deskundige collega. Anja is een open en fijne collega die zowel alleen als in teamverband goed acteert. Ze is duidelijk in haar communicatie, deelt kennis, pakt snel zaken op en handelt deze zelfstandig af. Anja het was heerlijk om met jou samen te werken. In Oss zeggen wij; kei bedankt en hopelijk zien ik je snel terug!

Corné de Raad – Interim Medewerker Burgerzaken

“Ik heb Anja leren kennen als iemand met veel passie en inzet voor Burgerzaken. Niet alleen voor haar zelf, maar ook voor de collega’s in het team. Ze staat haar mannetje, is betrokken bij haar werk en collega’s en draagt positieve energie uit. We hebben inhoudelijk niet samen hebben gewerkt, maar ik kijk graag terug naar de tijd die we samen hebben doorgebracht in Geldermalsen.

Marijke Kempen – Teamleider Dienstverlening – Gemeente Roerdalen

“Anja heeft een half jaar ons team klantadviseurs burgerzaken versterkt. Vanaf de eerste dag leek het alsof ze al jaren bij ons werkte. Ze paste goed in het team en pakte met haar brede kennis van burgerzaken als vanzelfsprekend het werk op. Het was fijn om Anja in huis te hebben!

Is uw interesse gewekt?

Of wilt u eens vrijblijvend van gedachten wisselen? Stuur een e-mail naar info@samensterkinwerk.com.

Bezoekadres:
Businesscenter-Oirschot
Bedrijvenweg 1
5688 XH Oirschot
u bent van harte welkom

 

Wilt u weten waar ik nog meer heb gewerkt?
Bekijk dan mijn LinkedIn-profiel.

Stel uw vraag